Over ons

Een geschikte naam voor je eethuis verzinnen, is niet altijd evident. Als je er een echte brasserie van wil maken en het huisnummer bijvoegt, weten nieuwe klanten tenminste al makkelijker de locatie te vinden. 

In Aarschot vind je zo Brasserie 89 op de Diestsesteenweg, een drukke verbindingsas tussen Aarschot en Rillaar.

Van al die verkeersdrukte valt binnen niks te merken, want een zeer ruime privéparking scheidt steenweg en restaurant. Eigenaar Anja Peeters verwelkomt jullie sinds 1 juli 2006  in deze succesvolle Brasserie. Mensen die houden van een goed glas wijn en van een smakelijk potje, kennen haar van het Torenhof in Averbode. Ook was er De Twee Zuilen, een relaxte bistro in de Aarschotse binnenstad.

Het nieuwe avontuur werd opgestart in een karaktervolle villa. De benedenverdieping werd hiervoor omgetoverd tot een gerieflijk eetsalon in Engelse stijl, sfeervol gedecoreerd met donker gevernist hout en muren in Flamand-kleuren. Grote vensters kijken uit op een riant zuiders overdekt en werwarmd terras, een oase van rust waar elke tafel de nodige privacy krijgt. Een klein zaaltje van maximum 12 personen staat ter beschikking voor jullie feestjes, vergaderingen enz.. “Bezoekers maken kennis met een Bourgondische keuken,” verklaart Anja, “alle gerechten worden hier à la minute bereid, op een traditionele manier.”